miercuri, 13 iunie 2012

1 an de FanPage Deea Make-up + echipa Flashme.ro


                Dupa cum am anuntat deja, azi am implinit 1 anisor de FanPage Deea Make-up..nu 1 an de blogging, el mai are de asteptat sa il sarbatorim pana la sfarsitul lui septembrie :D 

                Un an in care am evoluat mai mult decat am sperat, si de la a posta o poza cu un machiaj facut in bucatarie in stare de maxima plictiseala dupa un examen, am ajuns la a face fericite multe mirese, domnisoare de onoare, absolvente, etc, si la a lucra cu fotografi si modele alaturi de care sunt mandra sa imi vad scris numele..


                Toate astea au un inceput, 24 septembrie 2011, atunci cand Adina a fost destul de curajoasa sa se lase pe mainile mele pentru machiajul ei de mireasa, la Zalau. Acolo l-am cunoscut pe minunatul si nu-pot-sa-aleg-cuvintele-potrivite-ca-sa-il-descriu…Vlad Gherman!! (pe care il stiam deja de pe net si eram fana).. Si de la Vlad Gherman (click pe nume sa vedeti munca lui!!) a pornit tot..
De aici am cunoscut-o pe Gloria, personajul principal din spatele Flashme.ro, (Gloria stie absolut tot in domeniu dupa cum am mai spus :)) ), Gloria care m-a incurajat si m-a chemat la toate shooting-urile posibile, urmand sa colaborez cu oameni foarte talentati, ce au ajuns sa imi fie si foarte dragi..Miha Goia de la enVogue Salon cu care am ras maxim la fiecare shooting, Vlad Gherman cu care am facut 2 shooting-uri de pus in rama, Andrei Chirvas care are niste idei foarte Vogue-ish – HQ, Laura Balc care are o imaginatie bogataaaaaa (si porno ;)) ), Cami Burduja - o profesionista ca la carte…
Nici cu modelele nu am stat rau, Nikole Halmagyi care pozeaza extraordinar de expresiv, Mada Bogdan cu care ne-am distrat muncind intr-o camera de hotel, cu un tub de frisca si o sticla de vin, Carla Caucean cu feminitatea pe care o emana orice ar face, Delia Batinas cu toata experienta ei…etc, etc, etc…Ce mai, 1 an intreg in care am invatat de la cei mai buni!  Si sa ii mai multumesc inca o data Gloriei, ca a avut incredere in mine si m-a chemat la Chat’elier sa dau sfaturi despre make-up, unde am cunoscut-o printre alte persoane si pe Mirela Grindean, datorita lor ajungand acum sa poarte cateva nume din teatrul romanesc machiaje by Deea Balgaradean pe covorul rosu de la Gala TIFF 2012 :D
                In paralel cu viata reala si tot ce am povestit mai sus a mers si blogul, concursurile castigate online, Like-urile voastre care s-au inmultit ajungand de la 1 acum un an, la aprox 1700 acum..Va multumesc mult si mi-as dori sa postez in fiecare zi cate ceva, tot imi propun sa postez mai des pe blog si nu reusesc….
                A fost un an minunat si ca sa fie lucrurile si mai frumoase, am primit cadou apartenenta la echipa Flashme.ro (aruncati o privire - Street Photography, Photo Shootings and other stories behind the flash, fashion, etc), atat eu cat si Miha Goia :D  Gloria,Gloria, Gloria ii di vina…!!!


Daca aveti intrebari, cerinte, sugestii, sau idei de colaborare, astept sa imi scrieti pe blog.deeamakeup@yahoo.com :)

6 comentarii:

  1. La cati mai multi ani la fel de frumosi si inspirati iti doresc!!
    Esti super talentata si meriti din plin tot cei mai bun!!
    Multumesc si eu ca mi-ai facut munca mai usoara si mai placuta.

    Bafta mare in tot ce faci Deea >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu draguta mi-ai facut nu doar ziua mai faina cu machiajele de dimineata, ci si seara cu acest articol. Mi-am citit numele cam la fel de des cat il aud pe la shootinguri.
    Bucuria mi-e mai mare mie ca am reusit sa fac o echipa tare misto, si fara tine n-ar fi completa, aia-i sigur:)
    Presimt ca ne asteapta lucruri si mai marete. ;)

    p.s.: si nu pot sa cred ca mi-ai pus numele si ca eticheta. :))
    te tzuc

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc fetelor, doar acum am vazut toate commenturile :* Va pup, multumesc muuuult mult mult!!!

    RăspundețiȘtergere